Χρήσιμες πληροφορίες

Τι κάνει τα μαξιλάρια Dacron® τόσο διαφορετικά

Τι κάνει το Comforel® τόσο διαφορετικό;

Διαθέτει ισορροπημένη υποστήριξη.

Τα χιλιάδες μπαλάκια πολυεστέρα του Comforel® σε αυτό το μαξιλάρι εφαρμόζονται τέλεια στο σχήμα του προσώπου και του λαιμού, εφαρμοζόμενα στις κινήσεις σας για να δίνουν την κατάλληλη στήριξη καθόλη τη διάρκεια της νύχτας.

Διατηρεί το σχήμα του.

Τα μπαλάκια πολυεστέρα που διαθέτει το Comforel® έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στην πίεση και τη φθορά. Το μαξιλάρι σας θα κρατήσει το αρχικό του σχήμα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανακτά εύκολα τον όγκο του.

Το εσωτερικό του Comforel® αποτελείται από μικροσκοπικά μπαλάκια πολυεστέρα που ανακτούν εύκολα τον όγκο τους, όπως ένα φτερό, για να διατηρούν το αρχικό σχήμα και το πάχος του μαξιλαριού σας.

Πλένεται στο πλυντήριο.

Το προϊόν αυτό μπορεί να πλυθεί και να στεγνωθεί στο πλυντήριο.

Τι κάνει το Comforel® Allerban® τόσο διαφορετικό;

Είναι αντιακαρικό, αντιβακτηριακό και αντιμηκυτιακό.

Τα ακάρια της σκόνης σχετίζονται με λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος όπως το άσθμα. Μία σημαντική προσθήκη στο εσωτερικό της ίνας είναι το Allerban, ένα ενεργό συστατικό που αποτρέπει την ανάπτυξη των ακαρίων σκόνης, των μυκήτων και των βακτηρίων.

Η αποτελεσμάτικότητα του Allerban έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητα εργαστήρια (IFTH- France και Νamsa – USA).

Διαθέτει ισορροπημένη υποστήριξη.

Τα χιλιάδες μπαλάκια πολυεστέρα του Comforel® Allerban® σε αυτό το μαξιλάρι εφαρμόζονται τέλεια στο σχήμα του προσώπου και του λαιμού, εφαρμοζόμενα στις κινήσεις σας για να δίνουν την κατάλληλη στήριξη καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Διατηρεί το σχήμα του.

Τα μπαλάκια πολυεστέρα που διαθέτει το Comforel® Allerban® έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στην πίεση και τη φθορά. Το μαξιλάρι σας θα κρατήσει το αρχικό του σχήμα και εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανακτά εύκολα τον όγκο του.

Το εσωτερικό του Comforel® Allerban® αποτελείται από μικροσκοπικά μπαλάκια πολυεστέρα που ανακτούν εύκολα τον όγκο τους, όπως ένα φτερό, για να διατηρούν το αρχικό σχήμα και το πάχος του μαξιλαριού σας.

Πλένεται στο πλυντήριο.

Το προϊόν αυτό μπορεί να πλυθεί και να στεγνωθεί στο πλυντήριο.