Εταιρία

Ιστορικό και φιλοσοφία

Πρώτες ύλες της παραγωγής

Πάνω από 15 χρόνια φροντίζουμε για τον δικό σας ευχάριστο ύπνο

Οι στόχοι μας

Η La Luna είναι μια από τις δημοφιλέστερες εταιρείες στην κατασκευή μαξιλαριών και προϊόντων ύπνου στην Ελλάδα.

Σήμερα, η ανάγκη για έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο, όλες τις εποχές του χρόνου, είναι μεγάλη και εξαιρετικά σημαντική.

Αναγνωρίζοντας αυτή την ανάγκη, για περισσότερα από 15 έτη έχουμε αφοσιωθεί στην κατασκευή μαξιλαριών υψηλής ποιότητας, που μπορούν να σας εξασφαλίζουν έναν ιδανικό ύπνο.

Στη La Luna, ο στόχος μας είναι η παραγωγή προϊόντων υψηλών προδιαγραφών σε ανταγωνιστικές τιμές. Ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές μαξιλαριών στην Ελλάδα,έχουμε την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την ευελιξία να αγκαλιάσουμε πλήρως τις ανάγκες ενός πελάτη - όποιες κι αν είναι αυτές - μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας.

H σειρά των προϊόντων που κατασκευάζουμε περιλαμβάνει:

  • Μαξιλάρια ύπνου που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη
  • Παπλώματα για όλες τις εποχές και όλα τα κλίματα
  • Προστατευτικά στρωμάτων και μαξιλαριών για κάθε είδος
  • Διακοσμητικά μαξιλαράκια κάθε μορφής

Συνεχή βελτίωση και καινοτομίες

Στη La Luna πιστεύουμε πως ακόμη και το καλύτερο μπορεί να βελτιωθεί, και γι΄αυτό επενδύουμε συνεχώς σε καινοτομίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα των προϊόντων μας.

Μερικές μόνο από αυτές τις καινοτομίες και τα χαρακτηριστικά, που έχουν αναδείξει τα προϊόντα μας ανάμεσα στις πρώτες επιλογές των καταναλωτών, είναι οι εξής:

  • Σειρά μαξιλαριών που περιέχουν τις κορυφαίες παγκοσμίως πολυεστερικές ίνες Advansa (πρώην DuPont)
  • Εισαγωγή σειρών πλενόμενων μαξιλαριών με συνθετικά και φυσικά γεμίσματα
  • Προϊόντα με αντι-αλλεργιογόνο γέμισμα
  • Κατασκευή ειδικών, κατά παραγγελία, μαξιλαριών

Υποστήριξη πελατών

Βασικός στόχος κάθε σύγχρονης εταιρίας πρέπει να είναι η καλύτερη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της.

Στη La Luna, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην άρτια γνώση της αγοράς, την επιλογή των καλύτερων υλικών και την παράδοση των προϊόντων μας στην ώρα τους, αποδεικνύοντας πως για εμάς σε κάθε επίπεδο η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι κυρίαρχη.

Εγγυόμαστε την ποιότητα γιατί ελέγχουμε την παραγωγή

Στη La Luna είμαστε υπερήφανοι για την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούμε στην κατασκευή των προϊόντων μας.

H πρόσβαση στους κορυφαίους παραγωγούς αυτών των πρώτων υλών στον κόσμο αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα. Σήμερα πια έχουμε πετύχει την προμήθεια υλικών υψηλών προδιαγραφών με κόστος που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στην ελληνική αγορά έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό ποιότητας-τιμής για τα προϊόντα μας.

Ξεχωριστή σημασία δίνουμε επίσης στην επιλογή των συνεργασιών μας βάση αυστηρών οικολογικών κριτηρίων και αποτελεί δέσμευσή μας η χρήση πρώτων υλών που είναι φιλικές στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε είναι αντιμικροβιακές, αντιαλλεργικές κι εμποδίζουν τη δημιουργία οσμών, ενώ προσφέρουν στο μαξιλάρι την ιδανική θερμοκρασία για τον ύπνο, εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή άνεση, το βοηθούν να διατηρεί το σχήμα του και να είναι ανθεκτικό στο συχνό πλύσιμο (ακόμα και στο πλυντήριο).

Comforel®

Τα μπαλάκια πολυεστέρα εφευρέθηκαν το 1987 και έφεραν επανάσταση στην άνεση στα μαξιλάρια. Η φύση που διαθέτουν τα μπαλάκια πολυεστέρα Comforel® είναι τέτοια ώστε να προσαρμόζονται συνεχώς στις κινήσεις και στο σχήμα του προσώπου και του λαιμού και κατ’ αυτόν τον τρόπο να προσφέρουν σε όποιον κοιμάται πάνω τους την κατάλληλη στήριξη.

Επίσης διαθέτουν την δυνατότητα να αντέχουν στην πίεση κάθε είδους. Θα πρέπει να τα επαναφέρετε στο αρχικό τους σχήμα μόνιμα για να τα βοηθάτε να επιστρέφουν στο αρχικό τους σχήμα και όγκο.

Comforel
Comforel Allerban

Comforel® Allerban®

Το 1997, γεννήθηκε το πρώτο Allerban® γέμισμα με αντιβακτηριακή ίνα. Αυτή η μακρόχρονη επεξεργασία της ίνας, της επιτρέπει να αντέχει πλύσιμο μετά το πλύσιμο και να αποτρέπει την ανάπτυξη των ακαρίων σκόνης, των μυκητών και των βακτηρίων, τα οποία συχνά βρίσκονται στο κρεβάτι μας.

Τα εσωτερικά γεμίσματα Allerban® έχουν ελεγχθεί διεξοδικά και είναι σύμφωνα με όλες της παραμέτρους υγείας και θεωρούνται ασφαλή από κάθε άποψη. Ο ενεργός παράγοντας είναι μία δοκιμασμένη και ελεγμένη τεχνολογία, η οποία έχει κατοχυρωθεί από το 1976 και έχει χρησιμοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια για πάνω από 30 χρόνια σε άλλους τομείς (π.χ. εσώρουχα, πάνες, χειρουργικά πανιά).

Η αλλεργική ρινίτιδα και το άσθμα βρίσκονται σήμερα ανάμεσα στις πιο συχνές παθήσεις στις Δυτικές Χώρες, επηρεάζοντας το 10-40% του πληθυσμού (το ποσοστό ποικίλλει ανάλογα με τη ηλικία και τη Χώρα). Τα Comforel® Allerban® οδηγούν στην ελάττωση της παρουσίας των ακαρίων σκόνης στο μαξιλάρι σας και με αυτόν τον τρόπο σας επιτρέπουν να περνάτε τις νύχτες σας με μία υγιέστερη άνεση ύπνου.

Αγνό βαμβάκι

Tο βαμβάκι προέρχεται από την ίνα που περιβάλλει τους σπόρους του φυτού βαμβακιού. Είναι 100% φυσικό προϊόν και διαθέτει πολλά θετικά χαρακτηριστικά, όπως οι εξαιρετικά ανθεκτικές του ίνες, απορροφητικότητα που του επιτρέπει να “αναπνέει” και η αντοχή του στο συχνό πλύσιμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ιδανικό και για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Αγνό βαμβάκι
Μαλλί

Μαλλί

Το μαλλί είναι το μοναδικό, ίσως, υλικό το οποίο μας κρατά ζεστούς το χειμώνα ενώ παράλληλα είναι δροσερό κι ευχάριστο το καλοκαίρι. Διαθέτει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία σε ποσοστό που ξεπερνάει το 39% του βάρους του, κάτι που εξηγεί το ότι δεν ιδρώνουμε όταν χρησιμοποιούμε μάλλινα προϊόντα.

Πούπουλο

Το πούπουλο είναι σε θέση να απορροφά ένα μεγάλο μέρος της υγρασίας χωρίς να δίνει την αίσθηση του βρεγμένου, διατηρώντας έτσι το σώμα σε μία σταθερή θερμοκρασία. Επίσης η δομή του πούπουλου συγκρατεί μία σημαντική ποσότητα αέρα δημιουργώντας την τέλεια θερμική μόνωση. Έτσι ο ύπνος κάτω από ένα πουπουλένιο πάπλωμα θεωρείται πιο ξεκούραστος και πιο υγιεινός.

Πούπουλο
Bάτα σιλικόνης

Bάτα σιλικόνης

Υποαλλεργικό υλικό, με μεγάλη ελαστικότητα και ελάχιστη παραμόρφωση. Επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα και εμποδίζει την ανάπτυξη ακάρεων και βακτηρίων.

Μπαλάκια σιλικόνης

Υποαλλεργικό, αντιβακτηριακό υλικό που απορροφά την υγρασία του σώματος και την αποβάλλει γρήγορα, επιτρέποντας ένα δροσερό και άνετο ύπνο.

Μπαλάκια σιλικόνης
Latex

Latex

Φυσικό, αγνό και ιδανικό ελαστικό, το καουτσούκ παραμένει το βασικό υλικό στην κατασκευή, ορθαυχενικών μαξιλαριών και άλλων προϊόντων. Το φυσικό καουτσούκ παράγεται από εκχύλισμα τροπικών δέντρων, έχει εξαιρετικές ιδιότητες ελαστικότητας και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Οι πολυάριθμες κυψέλες που διαθέτει επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα και εμποδίζουν την ανάπτυξη ακάρεων και βακτηρίων.

Memory Foam

Το Memory Foam (Visco Elastic/Ελαστική Βισκόζη) αποτελείται από δισεκατομμύρια ανοιχτές κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο υλικό διατηρώντας τη θερμοκρασία του σώματος σε φυσιολογικά επίπεδα. Οι κυψέλες αυτές μετατοπίζονται και μπορούν να προσαρμοστούν απόλυτα στις καμπύλες του σώματος, έτσι ώστε η πίεση που ασκείται στο μαξιλάρι να κατανέμεται ομαλά και να υποστηρίζεται καλύτερα η σπονδυλική στήλη και οι αρθρώσεις σας.

Memory Foam
Aloe Vera

Aloe Vera

Το φυτό αλόη είναι εξαιρετικά δημοφιλές για τις θεραπευτικές και καλλυντικές του ιδιότητες. Εκχυλίσματα αλόης περιέχονται στα υφάσματα των προϊόντων σε χιλιάδες μικροκάψουλες που μόλις έρθουν σε επαφή με το σώμα σπάνε και απελευθερώνουν τις ευεργετικές τους ουσίες.